Căderea părului

Află cauzele căderii părului tău precum și de care poți beneficia la clinica noastră!

Tratăm cauza, nu doar simptomele, garantându-ți cele mai bune rezultate.

Programează-te acum la o CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Programează o consultație

Tratamente personalizate pentru problemele tale:

Mezoterapie

Soluții personalizate de cocktail-uri cu vitamine, minerale, aminoacizi, oligoelemente și antioxidanți, cu rol esențial în stimularea creșterii părului.

Terapie "vampir"

Tratament revoluționar cu plasmă proprie, îmbogățită cu trombocite, facilitând procesele de reparare celulară.

Corticosteroizi

Tratament injectabil cu corticosteroizi, cu rol important în combaterea imflamațiilor la nivelul scalpului.

Mezoterapie

Soluții personalizate de cocktail-uri cu vitamine, minerale, aminoacizi, oligoelemente și antioxidanți, cu rol esențial în stimularea creșterii părului.

Terapie "vampir"

Tratament revoluționar cu plasmă proprie, îmbogățită cu trombocite, facilitând procesele de reparare celulară.

Corticosteroizi

Tratament injectabil cu corticosteroizi, cu rol important în combaterea imflamațiilor la nivelul scalpului.

PRP before after

mezoterapie

Mezoterapia cu microace (Dermapen) este o metodă modernă, non-chirurgicală și minim invazivă care beneficiază de un mecanism de acțiune dublu, atât chimic cât și mecanic.

Această procedură modernă se bazează pe micro-înțepături la nivelul scalpului care creează microcanale în piele, ceea ce permite stimularea celulelor dermice, eliberarea de colagen și elastină, precum și regenerarea celulară accelerată. 

Mai mult de atât, microcanalele permit o rată de absorbție mare a diferitelor elemente active care se pot aplica sub formă de cocktail-uri cu vitamine, minerale, aminoacizi, oligoelemente și antioxidanți, care au un rol esențial în stimularea creșterii părului.

Terapia cu plasmă, cunoscută și ca “terapia vampir”, este un tratament cu plasmă proprie, îmbogățită cu trombocite. 

Procesul constă în recoltarea unei mici cantități de plasmă (sânge) care urmează a fi centrifugată pentru a selecta plasma cu trombocite. Trombocitele sunt celule care conțin factori de reparare și creștere.

Mai apoi, plasma obținută este injectată pacientului în scalp, folosind un ac extrem de fin, pentru un confort cât mai mare. Folosind propria plasmă, nu există niciun risc legat de apariția infecțiilor sau alergiilor, deci este o metodă foarte sigură și eficientă.

Pentru confortul pacientului, se aplică o cremă anestezică pe zona care urmează a fi tratată, cu aproximativ 30 minute înainte.

terapie prp

Tratamentul cu corticosteroizi este considerat a fi unul dintre cele mai eficiente metode de combatere a alopeciei areate.

Corticosteroizii au un rol important în reducerea imflamațiilor. Apariția imflamațiilor la nivelul scalpului stimulează celulele sistemului imunitar, ceea ce poate provoca pierderea părului.

Alopecia areată afectează în masură egală barbații și femeile și poate să apară la orice vârstă.

Motivele căderii părului sunt multiple, de aceea este important să alegi abordarea potrivită.

Noi credem cu tărie că toți oamenii sunt speciali, că au nevoi și probleme diferite, de aceea abordarea fiecărui pacient trebuie să fie una subiectivă, personalizată.

La MedLink găsești unii dintre cei mai buni medici specialiști care îți vor oferi tratamente personalizate, specifice nevoilor tale.

Tratăm cauza, nu doar simptomele, garantându-ți cele mai bune rezultate!

Cauzele căderii părului

Căderea părului este o problemă destul de des întâlnită atât la bărbați cât și la femei. Este normal să ne cadă până la aproximativ 100 de fire de păr pe zi, deoarece alte fire noi se regenerează și le înlocuiesc pe cele vechi. Acest lucru nu determină rărirea vizibilă a părului, însă atunci când căderea acestuia îți afectează vizibil scalpul, trebuie să contactezi un specialist.

De cele mai multe ori, căderea părului este cauzată de cel puțin unul dintre următorii factori: 

 • Ereditatea

  Alopecia este cea mai frecventă cauză a căderii părului, fiind o afecțiune ereditară, întâlnită atât la bărbați cât și la femei. Dacă în familia ta există persoane care au avut această problemă, este foarte probabil să o ai și tu.

 • Afecțiuni medicale și modificări hormonale

  Anumite modificări hormonale specifice sarcinii, menopauzei sau problemelor tiroidiene pot afecta sănătatea părului. Există și alte afecțiuni care pot duce la căderea părului precum: infecții fungice, alopecia areată, tricotilomania (dorința obsesivă de a-ți rupe părul).

 • Radioterapia la nivelul capului

 • Stresul (șocul fizic sau emoțional)

 • Administrarea anumitor medicamente

 • Alimentație deficitară

 • Coafat excesiv, produse și proceduri cosmetice

Preț servicii

Ofertă 3 + 1

La 3 ședințe de terapie cu plasmă, primiți o ședință gratuită!

Servicii medicale profesionale

Programare rapidă

Click pe butonul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici Pentru a te ajuta

Contactează-ne și vom fi fericiți să răspundem tuturor întrebărilor dumneavoastră.